Gala avond Mooov

Reeds vele jaren is het Cinema Novo festival het hoogtepunt van de kwalitatieve wereldcinema in Brugge. Sinds 2013 gaan zij verder door het leven onder de naam ‘MOOOV filmfestival Brugge’ en hebben ze hun werking verbreed over heel Vlaanderen.

Van 18 april tot en met 26 april vindt in Brugge dit filmfestival opnieuw plaats. Samen met hen bieden wij jullie de mogelijkheid aan om met de buurt een unieke filmavond mee te maken.

Kom met de buurt naar de gala-avond van het MOOOV filmfestival Brugge in het Concertgebouw op ’t Zand en waan je een echte filmster op de rode loper. Geniet van de verrassingsfilm, heel wat randspektakel, een hapje en een drankje in een bijzonder kader.

Waar en wanneer?

De gala-avond vindt plaats op woensdag 18 april 2018 om 20.00 uur. Deze avond gaat door in het Concertgebouw op ’t Zand.

Wat staat er op het programma?

Om 20.00 uur worden jullie plechtig ontvangen in het Concertgebouw. Vervolgens krijgen jullie een inleiding van iedereens favoriete filmrecensent Roel Van Bambost en de festivaldirecteur waarna we samen van de film genieten. Afsluiten doen we met een feestelijke receptie.

Wil je inschrijven voor deze feestelijke filmavond?

INSCHRIJVEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK

We gaan voor optimaal digitaal, en sparen de bomen. Indien iets niet duidelijk is, stuur dan een mailtje naar  buurtcheques@brugge.be.

Inschrijven kan tot en met 1 april 2018.

De hele avond, inclusief inleiding en receptie, kunnen wij aanbieden aan de voordeelprijs van 4 euro per persoon (in plaats van 12 euro). Na aanvraag krijgen jullie een factuur opgestuurd. Pas wanneer deze factuur is betaald, zijn jullie zeker van jullie inschrijving. De tickets zullen ter plaatse, per buurtcomité klaarliggen.