Gustaaf Vermeerschstraat

Gustaaf Vermeerschstraat

Hierboven een foto van de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie die de bewoners van de wijk Gustaaf Vermeerschstraat (=ook naam van het comité) in 2018 organiseerden: een gezellig samenzijn met de straat om op het nieuwe jaar te klinken en te brainstormen over de volgende activiteit in juli. 
Jaarlijks organiseren ze 2 leuke bijeenkomsten: in januari en in juli. Ondertussen doen ze dit toch al een dikke 10 jaar.

De activiteit in januari is kleinschalig: meestal een kleine receptie met hapjes en drankjes meegebracht door alle bewoners van de straat. 
In juli is het ruimer: ze starten met een dessertbuffet en koffietafel, ook allemaal meegebracht door de bewoners van de straat. Nadien volgt een ludiek deel: een sportactiviteit, of een quiz of ....

's Avonds is er dan BBQ gevolgd door een optreden van een groep gekozen uit de voorstellen van de Stad Brugge. De Gustaaf Vermeerschstraat neemt ook deel aan de filmavonden georganiseerd door Stad Brugge, de geraniums zijn ook altijd een succes in de straat! Een leuke en betrokken straat in Sint-Michiels.

Fotoalbum van Gustaaf Vermeerschstraat