Triënnale 2021

Van 8 mei tot 24 oktober 2021 vormt Brugge opnieuw het decor voor Triënnale Brugge, een uniek kunstentraject waar 13 nationale en internationale kunstenaars en architecten hun installaties aan het grote publiek voorstellen. Voor deze editie kiest Triënnale Brugge voor een verrassend thema: TraumA. Meer info over alle installaties vind je op https://www.triennalebrugge.be/nl/

  

We willen jullie als buurtcomité graag samen van dit kunstentraject laten genieten. Zet dus gerust een buurtcheque in voor een gegidste wandeling. Dit zijn de mogelijkheden:

  1. Het standaardaanbod

Maximum 2 gidsbeurten per buurt, duur van 2u voor maximum 16 personen per gidsbeurt.
Wanneer je de buurtcheque aanvraagt, wordt je aanvraag toegewezen aan een van de gidsverenigingen die officiële opgeleide Triënnalegidsen hebben. Je krijgt een bevestiging en kan gratis genieten van deze rondleiding.

2. Andere rondleidingen

Indien je een andere rondleiding wilt doen dan het standaard aanbod, kan je hiervoor ook een buurtcheque aanvragen. Je dient dan zelf een formule uit te kiezen. Net zoals met een buurtfeest kan je dan tot 200 euro recupereren via de buurtcheque na het voorleggen van de bewijsstukken die nodig zijn om de uitbetaling te kunnen doen (factuur, kasticket of ander betalingsbewijs).

Vraag hier een rondleiding aan.

Contactgegevens van de gidsenverenigingen: